Guide til Europas mest populære fodboldkampe: Find og sammenlign priser på billetter og fodboldrejser til de mest populære fodboldkampe i Europa i 2023/2024 her.

Herunder finder du udvalgte kampe i sæsonen 2023/2024, som er de mest populære lige nu. Det gælder kampe i landene England, Spanien, Tyskland, Italien og Frankrig, samt de populære kampe i Champions League, Europa League og FA Cup. Vi har udvalgt de populære kampe ud fra efterspørgsel og klubbernes popularitet.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser og billetter

Guide til Europas mest populære fodboldkampe

Visse fodboldkampe er mere efterspurgte end andre og har en større interesse fra tilskuere og medier. Disse kampe kan være svære at få billetter til, derfor kan du her på siden både finde og sammenligne priser på billetter og rejser til kampene.

På det internationale scene er nogle af de mest populære kampe i Champions League og til dels i Europa League, alt efter hvilke klubber der mødes. Fra kvartfinalerne og frem til finalen i begge turneringer er altid meget efterspurgte, men én kamp overgår dem alle og det er Champions League finalen. Den største fodboldkamp i Europa, ja måske i verden, hvert år. Til denne kamp er efterspørgslen altid gigantisk høj og dette betyder meget høje billetpriser. Her på siden kan du dog få et hurtigt overblik over både priser og hvem du kan rejse med til kampene.

Efter Champions League finalen hvert år, kommer en kamp som næsten er lige så populær og det er de såkaldte El Clásico-kampe mellem FC Barcelona og Real Madrid. El Clásico spilles to gange om året, én gang i Barcelona og én gang i Madrid.

I England er nogle af de mest populære kampe opgør som eksempelvis FA Cup finalen, Liverpool-Manchester United, Manchester-derbyet, Merseyside-derbyet i Liverpool, London-derby mellem Chelsea-Arsenal og især North London Derby mellem Tottenham-Arsenal.

I den tyske kampkalender, finder man kampe mellem storklubberne Borussia Dortmund og Bayern München som nogle af de største og mest populære. Men også Revierderby mellem Borussia Dortmund og Schalke 04.

Rom-derbyet, Derby della Capitale, mellem AS Roma og SS Lazio tiltrækker hvert år stor opmærksomhed, især på grund af den fantastiske og enestående kulisse der hersker omkring kampen. Og Derby della Madonnina mellem Inter og Milan er værd at rejse til ‘støvlelandet’ efter.

I Frankrig er årets mest populære kampe opgørene mellem den gamle storklub Olympique de Marseille og den “nye” magtfaktor i Frankrig og Europa Paris Saint-Germain. Kampen mellem de to franske giganter kaldes på fransk Le Classique.