Tag på fodboldrejse til Crystal Palace og oplev de medlevende fans “Holmesdale Fanatics” på Selhurst Park i det sydlige London. Find fodboldrejser til Crystal Palace i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser til Crystal Palace FC

Crystal Palace Football Club

Grundlagt: 1905
Kælenavn:The Eagles og The Glaziers

Beliggenhed: London, England
Stadion: Selhurst Park (26.309 tilskuere)

Officielt billetsalg: www.tickets.cpfc.co.uk

Om fodboldrejser til Crystal Palace FC

Vil du på en fodboldrejse til London og opleve en historisk fodboldklub, som stadig har hjemme på et stadion, der bærer præg af dets alder og den klassiske stadionarkitektur, som er kendetegnende for mange af de gamle fodboldstadions i England, så er Crystal Palace i det sydlige London et oplagte valg.

The Eagles, som er et af klubbens kælenavne, har hjemme på det legendariske stadion Selhurst Park, der blev bygget helt tilbage i 1924, og senere er blevet udvidet i flere omgange. Her er stemningen altid i top, når Crystal Palace spiller, og en ekstra oplevelse, du ikke finder på fodboldrejser til andre klubber, er klubbens maskot – ørnen Kayla, der fast flyver en runde på banen en time inden kampstart.

Klubben blev grundlagt i 1905 og har indtil videre den ærgerlige rekord af at være den klub, som har oplevet at rykke ned af Premier League flest gange, siden turnerings oprettelse i 1992. Det stopper dog ikke klubben i at være fast inventar i den øverste række af engelsk fodbold, da de oftest rykker op igen inden for få sæsoner, og den seneste periode har fået at udfordre selv de største klubber i den fodboldglade nation.

Den sydlondonske klubs hjemmebanekampe er stærkt præget af den imponerende fanskare, klubben har opbygget gennem tiderne. På tribunen Holmesdale Road Stand har fangruppen Holmesdale Fanatics hjemme, og der går ikke lang tid til en Crystal Palace kamp, hvor du ikke kan høre den store fangruppe synge sange og skabe stemning på stadion – hvilket resulterer i en helt unik atmosfære, du ikke finder på fodboldrejser til mange andre klubber i England.

Af gode pubs, du bør besøge på kampdagen på din fodboldtur til Crystal Palace, kan The William Stanley, som er den pub, der er tættest på stadion, nævnes. Her er der garanti for hjemmebane fans og klassisk pub stemning. Er der ikke plads, så tag videre på The Ship, der ligger få hundrede meter derfra.

Crystal Palaces-billetter

Hos mange af de engelske fodboldklubber, kan du købe billetter direkte igennem klubbens egen hjemmeside. Det kræver ofte, at du skriver dig op til et medlemskab hos klubben eller at du på anden vis har et tilhørsforhold til klubben (som at have været inde og se dem spiller før), hvis du skal have adgang til de kampe, hvor der er stor interesse i billetterne.

Et International Membership koster £45, og giver dig mulighed for at booke billetter til en enkelt hjemmekamp. Det giver også en række andre fordele, udover muligheden for at købe billetter til en hjemmekamp – du får blandt andet et gavekort på £10 til deres butik, rabatter på lokale hoteller og 100 loyalty points, som kan bruges til at få førsteret til billetter til udebanekampe og cup kampe.

Fordele ved at købe et Internationalt Membership er også, at du får mulighed for at købe billetter, inden de bliver sat på General Sale, hvilket betyder, at du får bedre mulighed for at skaffe billetter til den kamp, du gerne vil se – da dette ofte er meget svært at gøre igennem General Sale, da mange kampe tit er udsolgt, inden de bliver tilgængelige for ikke medlemmer.

Priserne på deres hjemmekampe varierer lidt, baseret på, om du vil ind og se en kategori A eller en kategori B kamp.

Kategori A (voksen)
Main Stand: £45
Holmesdale Lower: £45
Holmesdale Uper: £40
Arthur Wait: £40
Whitehorse Lane Stand & Family Blokcs A & J: £35
Gallery: £45

Kategori B (voksen)
Main Stand: £35
Holmesdale Lower: £30
Holmesdale Upper: £32
Arthuer Wait: £32
Whitehorse Lane Stand: £25
Family Blocks A & J: £25
Gallery: £35

Læs mere om Crystal Palace-billetter

crystal-palace-fodboldtur

Fodboldrejser til Crystal Palace med fly og hotel

En anden mulighed, du kan gøre brug af, når du planlægger din fodboldtur, er at bestille en pakkerejse hos et rejsebureau, der tilbyder rejser med både fly og hotel, så du slipper for besværet med at planlægge det hele selv. Dette kan ofte være en fordel af flere grunde.

For det første, giver det dig mulighed for at få billetter til nogle Crystal Palace kampe, der ellers kan være noget nær umulige at få fingrene i, hvis du ikke har sæsonkort til klubben. Ved at booke igennem et rejsebureau er du nemlig sikret, at du kan købe billetter til langt de fleste kampe, da rejsebureauer tit har gode muligheder for at sikre sig billetter til mange spændende kampe.

Dernæst kan de også hjælpe dig med at booke dig ind på et hotel, der ligger fordelagtigt i forhold til Selhurst Park, hvilket kan være en stor fordel, når du skal på en fodboldrejse til den engelske hovedstad, da det er en stor by og der ofte kan være langt mellem hotellerne og stadion.

Du får også mulighed for at booke din rejse med fly i samme pakke, hvilket betyder, at du kommer til at rejse på tidspunkter, der passer med din kamp, og ikke selv skal til at bruge tid og kræfter på at få hele din tur til at gå op i en højere enhed logistisk.

Længere oppe på siden kan du se et overblik over kampe, du kan booke direkte igennem danske rejsebureauer – uanset om du kun vil booke kampbilletter, eller også vil inkludere fly og hotel direkte i din bestilling.

Sådan kommer du til Selhurst Park

Crystal Palace ligger som nævnt i den sydlige del af London, hvilket gør det til en overskuelig opgave at komme frem til deres stadion, da Londons effektive metronetværk og togsystem står til rådighed alle ugens dage.

Tog: Hvis du beslutter dig for at tage toget til stadion kan du stå af på henholdsvis Selhurst Station, Norwood Junction eller Thornton Heath, der alle er inden for gåafstand.

Taxa: Tager du en taxa kan du med fordel blive smidt af på hjørnet af Park Road og Whitehorse Lane, som er så tæt på stadion, som en taxa kan komme.

Mere information omkring transport til stadion: Getting to Selhurst Park

Ekstra Crystal Palace

Online shop
Crystal Palace Online Shop

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink