Billetguide: Fodboldbilletter til Hertha Berlin på Olympiastadion i Berlin. Find og sammenlign priser på Hertha Berlin-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på billetter til Hertha Berlin

Sådan får du Hertha Berlin-billetter

Hvis du aldrig har været på fodboldrejse til Hertha Berlin, så er det på høje tid du kommer afsted. Du får så meget værdi for pengene, når du tager til Tyskland og ser fodbold. Priserne på kampbilletter er blandt de billigste i Europa. Niveauet på banen kan matche selv de bedste ligaer. Og uden for banen er der ingen som tyskerne, der formår at skabe stemning i samtlige 90 minutter.

Hertha Berlin er ingen undtagelse. Det spiller på det prægtige Olympiastadion, hvor der er plads til næsten 75.000 tilskuere. Modsat de to giganter i tysk fodbold, Dortmund og Bayern, så spiller Hertha Berlin dog ikke for fulde huse hver weekend. Men det betyder bare, der er gode chancer for, du kan få billet til et opgør på det legendariske stadion.

Du bør også tage en rundtur på Olympiastadion, når du nu er rejst til Berlin. Det er et stadion i særklasse, hvad angår store øjeblikke i fodboldens og sportens historie. Læs mere om dette - samt alt om hvordan du skaffer billet - i denne guide, som gennemgår alt hvad der er værd at vide om Hertha Berlin-billetter.

Hvor kan du købe Hertha Berlin-billetter?

Du køber billetter til Hertha Berlin-kampe gennem billetoperatøren EVENTIM Sports, på: eventimsports.de/hbsctk/en.

Alt efter hvilken kamp du gerne vil se, kan du overveje at købe medlemskab til Hertha Berlin. Medlemmer for forkøbsret på billetter til Hertha Berlins kampe. De to mest populære kampe er når Dortmund og Bayern kommer på besøg. Her kan du godt opleve der er udsolgt inden det åbne salg starter. Det samme gør sig gældende, hvis klubben når langt i den tyske pokalturnering. Til andre kampe er der gode muligheder for at skaffe billet, selvom du ikke er medlem. Et medlemskab til Hertha Berlin koster 84 euro om året. Du kan læse mere om medlemsfordele og købe medlemskab til Hertha Berlin på: herthabsc.de/membership.

Hertha Berlin har også en officiel billetbørs, hvor man kan købe og sælge billetter til deres kampe. Her kan du være heldig at skaffe billet til en udsolgt kamp, hvis du ikke nåede at få billet i det åbne salg. Du kan også vælge at købe dine Hertha Berlin-billetter gennem et rejsebureau. Når du køber en fodboldrejse gennem et dansk rejsebureau, så er kampbilletter altid inkluderet i prisen. Det gælder også hvis du vil se et af de store opgør mod Dortmund eller Bayern. Du finder mere information om fodboldrejser til Hertha Berlin senere i denne guide.

Billetpriser til Hertha Berlin-kampe

Tyske fodboldklubber har nogle af de mest fan-venlige billetpriser i Europa. Billetpriserne til Hertha Berlins kampe starter altid på 15 euro. Det er for pladser på endetribunen “Ostkurve”, hvor Hertha Berlins syngende fans de står. Herefter stiger billetpriserne stødt. Kurverne og endetribunerne er lidt dyrere, og endnu dyrere er langsidebilletterne og billetter til hovedtribunen.

Priserne varierer fra kamp til kamp, alt efter hvem Hertha Berlin møder (bortset fra billetter til “Ostkurve”). Til de mindst populære kampe koster de dyreste billetter cirka 60 euro. Til de største opgør kan du godt forvente at skulle betale op imod 80-90 euro for de dyreste billetter på hovedtribunen.

VIP-billetter til Hertha Berlin

Som alle andre fodboldklubber i Europa, sælger Hertha Berlin også VIP-billetter til deres fodboldkampe. VIP-billetterne inkluderer blandt andet parkering, buffet, drikkevarer, stadion-avis og ekstra gode sæder på tribunen.

Hertha Berlin varierer priserne på deres VIP-billetter, alt efter hvilket hold der gæster Olympiastadion. Når Dortmund og Bayern München kommer på besøg, koster VIP-billetter fra 476 euro og opefter. Til andre kampe, kan du købe de billigste VIP-billetter for mellem 300 og 350 euro.

Du køber VIP-billetter til Hertha Berlin på: herthabsc.official-vip.com.

Hvornår starter billetsalget?

Hertha Berlin åbner billetsalgene til deres kampe løbende gennem sæsonen. De åbner til flere kampe ad gangen på samme tid. Regn med at salget åbner cirka 2-3 måneder inden en kamp. Først åbnes der for salg til klubbens medlemmer. En uge efter åbner det generelle salg, hvis der er overskydende billetter.

Køb Hertha Berlin-billetter gennem et rejsebureau

I stedet for at arrangere hele fodboldturen til Hertha Berlin selv, kan du overlade det til eksperterne. Der er masser af gode muligheder, for at købe en fed fodboldrejse til Hertha Berlin med et dansk rejsebureau. Det bedste ved at købe en fodboldrejse er at kampbilletten altid er inkluderet.

Og når du køber den fulde pakkerejse er alt inkluderet. Det gælder både flybilletter tur/retur fra Danmark, hotelovernatning og kampbilletter til Olympiastadion. Du kan vælge imellem forskellige hoteller, alt efter hvor i Berlin du ønsker at bo, og mange bureauer tilbyder også ekstra services, som eksempelvis lufthavnstransfer.. Så der er mange gode grunde til at vælge et rejsebureau når du skal på fodboldtur til Berlin.

Hvis du ønsker at komme på en fantastisk fodboldtur til Berlin med gutterne, så brug vores smarte service her på siden. Få et gratis og uforpligtende tilbud på en fodboldrejse til Hertha Berlin. Du skal blot vælge hvilken kamp du ønsker at se, udfylde enkelte oplysninger og så modtager du et tilbud. Det bliver ikke meget nemmere.

Billetter til Olympiastadion-tour

Det er ikke mange fodboldstadioner i verden, der kan prale af den samme historie betydning som Olympiastadion i Berlin. Værtsstadion for VM-finalen i 2006 og Champions League-finalen i 2015, men også for et af de mest ikoniske olympiske lege nogensinde, OL i Berlin i 1936. Det var året hvor Jesse Owens vandt hele fire guldmedaljer og blev udråbt til legenes absolutte stjerne.

Der er kort sagt masser af historie at suge til sig, når du besøger Olympiastadion. Du kan også vælge at tage på en ren Hertha Berlin-tour. Priserne starter på 11 euro. Du kan læse mere om guidede ture på Olympiastadion på: olympiastadion.berlin/guided-tours.

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink