Guide til Manchester City-kampe: Oplev Manchester City på Etihad Stadium sammen med 55.000 andre City-fans. Find fodboldrejser og billetter til Manchester City-kampe her.

Herunder kan du finde og sammenligne priser på både hele fodboldrejser og enkelte fodboldbilletter til Manchester Citys kampe i 2023/2024. Oversigten indeholder altid de kommende Manchester City-kampe i både Premier League, FA Cup, Capital One Cup, samt evt. Champions League eller Europa League.

Se også vores rejseguide: Fodboldrejser til Manchester City.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser og billetter til Manchester City-kampe

Guide til Manchester City-kampe

Manchester City spiller sine hjemmekampe på Etihad Stadium (City of Manchester Stadium), som klubben rykkede til i 2003, fra det tidligere Maine Road. Etihad Stadium har i dag plads til 55.000 tilskuere og Manchester City spiller i gennemsnit sine hjemmekampe foran 54.000 tilskuere. Der er altså stort set altid udsolgt og derfor kan det også være svært at få billetter til kampene. Her på siden kan du finde og sammenligne priser på billetter og rejser til Manchester Citys kampe, hvis du ikke er heldig at få billetter fra det direkte billetsalg. Læs også mere om Manchester City-billetter.

Manchester City er blevet en storklub i England og Premier League. Således er det blevet til engelske mesterskaber i både 2012 og 2014, de første siden 1960’erne. Manchester City stod op gennem 80’erne, 90’erne og 00’erne ofte i skyggen af Manchester United fra den anden ende af Manchester, men har i de seneste år virkelig gjort op med tidligere tiders “lillebror” rolle i Manchester.

Da Manchester City er en topklub i Premier League, er det fleste kampe både spændende og vigtige for klubben i jagten på det engelske mesterskab. Vil du se Manchester City i kampe mod nogle af de øvrige topklubber, skal du altså være i god tid for at få billetter.

En kamp overskyggen dog de fleste for Manchester Citys fans, nemlig Manchester-derbyet mod Manchester United. To gange om året udspilles opgøret om Manchester i Premier League i en kamp som indeholder alt hvad et rigtigt fodbold-derby bør, spænding, intensitet og rivalisering blandt tilhængerne. Endvidere er de to Manchester-klubber blandt de bedste fodboldklubber i verden, så der er også garanti for god fodbold.

Af øvrige Manchester City-kampe, hvor der virkelig er spænding og mere end tre point på spil, er mod de to Liverpool-klubber, Liverpool FC og Everton FC. De to byer i det nordøstlige England har et had/kærlighedsforhold om at være den dominerende fodboldby i England og med to topklubber i hver by, er der altid kridtet op til spændende fodboldkampe, når klubber fra de to byer mødes.

Find det officielle kampprogram for Manchester City her: www.mcfc.co.uk