Guide til fodboldkampe i England: Find billetter og rejser til fodboldkampe i England i 2023/2024.

Herunder finder du priser på både fodboldbilletter og fodboldrejser til kampe i England, du kan sammenligne priser fra forskellige rejsebureauer og finde netop den rejser og pris, som passer dig bedst. Oversigten er altid opdateret med kommende kampe i England, som er til salg via vores samarbejdspartnere. Du finder både kampe i Premier League, Championship, FA Cup, Capital One Cup, Champions League og Europa League.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser og billetter til kampe i England

Guide til fodboldkampe i England

England er fodboldens eget hjemland og hvis der er noget sted, som du ikke skal snyde dig selv for at opleve live fodbold i, så er det i England. England er kendt for den helt særlige stemning, som hersker til kampene, hvor tilskuerne er både meget medlevende og syngende. I nogle klubber mere end andre. Liverpool FC er kendt for stemningen på Anfield Road, som især skabes på en af verdens mest berømte endetribuner, nemlig The Kop.

Vil du til England og opleve en live fodboldkamp, bør du være i god tid med at finde billetter til kampen. England er et fodboldgalt land og efterspørgslen efter billetter til kampene er ofte vanvittig. Det har både gjort det svært at få billetter, hvis man kommer som dansker og vil opleve sin favoritklub, men det har også betydet stigende billetpriser gennem de seneste mange år. Du skal derfor være indstillet på at betale, noget mere for billetter til fodboldkampe i England, end du gør andre steder. Her på siden kan du finde og sammenligne priser på fodboldkampe, hvor enten hele rejsen eller blot billetterne sælges af et rejsebureau.

Et oplagt sted at tage til fodbold i England er London, der spilles flere fodboldkampe i London hvert år, end i nogen anden storby i Europa. Antallet af fodboldklubber i London er ganske enkelt meget større her end noget andet sted. London tæller storklubber som Chelsea, Arsenal, Tottenham og West Ham, men også en lang række mindre Londonklubber, som kan være en stor fodboldoplevelse at besøge.

En stor del af at se fodbold live i England er også at opleve den lokale fodboldkultur, som landet også er så kendt for. Det betyder at tage på den lokale pub før og efter kampene, få et par pints med andre fans og måske smage de lokale delikatesser fish’n’chips. Skal de fodboldoplevelse være komplet i England, bør du derfor svinge forbi en pub tæt på stadion før kampen og opleve hvordan englænderne lader op til en fodboldkamp.

Når man taler om fodboldkampe i England, kommer man heller ikke uden om at nævne de gamle og stolte traditionsklubber Liverpool FC og Manchester United, nogle af de mest succesfulde gennem tiden i engelsk fodbold. Derudover også den nye magtfaktor Manchester City, som stormer frem i England.

Læs mere her: fodboldrejser til England.