Kamp-guide: Find fodboldrejser og fodboldbilletter til Tottenhams kampe, både på den nye hjemmebane og på udebane. Find alle Tottenham-kampe i 2023/2024 her.

Her på siden finder du en oversigt over Tottenham-kampe i 2023/2024, hvortil du kan købe enten en hel fodboldrejser (inkl. fly og hotel) eller fodboldbilletter. Listen er altid opdateret med alle planlagte Tottenham-kampe, både i Premier League, Capital One Cup, FA Cup og eventuelt Europa League eller Champions League. Vælg Tottenham-kamp herunder og se priserne fra de forskellige rejsebureauer.

Se også vores rejseguide: Fodboldrejser til Tottenham Hotspur.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser og billetter til Tottenham-kampe

Guide til Tottenham Hotspur-kampe

Tottenhams hjemmebane hedder Tottenham Hotspur Stadium og har plads til 62.062 tilskuere. I sæsonen 2018/2019 erstattede Tottenham Hotspur Stadium, White Hart Lane som klubbens havde spillet sine kampe på siden 1899.

Der er altid stor rift om Tottenham-billetter, både fordi klubben er ekstremt populær, ikke bare i London, men i England og resten af verden. Kapaciteten på Tottenham Hotspur Stadium er 62.062 tilskuere. Du bør altid være i god tid, hvis du vil købe billetter via det officielle billetsalg på klubbens hjemmeside, alternativt kan du her på siden finde og sammenligne priser fra danske rejsebureauer, som laver hele fodboldrejser til Tottenham-kampe.

De største kampe på året for Tottenham, og især deres fans, er kampene mod lokalrivalerne fra Arsenal. The North London Derby, som kampen kaldes, er det største lokalopgør af alle de mange London-derbys. De to klubber ligger side om side i det nordlige London, Arsenal spillede oprindeligt syd for Themsen-floden i London, hvorfor Tottenham-fans mener at Tottenham er den ægte Nordlondon-klub og ikke Arsenal. Et Tottenham-Arsenal-derby bør opleves, her sidder følelserne helt uden på tøjet, blandt fans i begge lejre.

Udover kampene mod Arsenal, er også lokalopgør mod både Chelsea og West Ham, store kampe i Tottenham-kalenderen. Især i sæsoner hvor klubberne spiller med i toppen af Premier League er der mere end æren på spil, men også tre point i en eventuel mesterskabskamp. Af øvrige London-derbys kan nævnes kampene mod Fulham, Millwall, Crystal Palace og Queens Park Rangers såfremt klubberne enten spiller i Premier League eller trækker hinanden i FA Cup eller Capital One Cup.

Skal du vælge virkeligt seværdige Tottenham-kampe, hvor modstanderen også er attraktiv og hvor mesterskab ofte kan afgøres, er kampene mod begge Manchester-klubberne og Liverpool FC altid en oplevelse. En ekstra bonus til Tottenhams kampe, er deres fans, som er kendt for at være utroligt humoristiske i deres sange, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem. Den klassiske engelske fodboldstemning, finder du især på Tottenham Hotspur Stadium.

Find det officielle kampprogram for Tottenham Hotspur her: tottenhamhotspur.com