Billetguide: Fodboldbilletter til Watford FC på Vicarage Road i Watford (London). Find og sammenlign priser på Watford-billetter til alle kampe i 2023/2024 her.

Vælg kamp og sammenlign priser på billetter til Watford FC

Sådan får du Watford-billetter

Vaskeægte engelsk fodboldstemning; det er, hvad du får, hvis du tager til Watford for at se en hjemmekamp på det hyggelige Vicarage Road stadion, der nærmer sig sit 100-års jubilæum. Selvom deres fodboldhistorik har været lidt plettet af blandt dårlig økonomi og salg af rettigheder til stadion, er de nu tilbage på benene takket være spillerens villighed til løn-kompromisser og deres fans’ gavmilde donationer. Og faktisk er de vel mere end blot tilbage på benene, eftersom de i løbet af de seneste år har formået at klatre helt til tops i national fodbold.

Er du til engelsk fodbold på højeste niveau, er en kamp på The Hornets – som klubben også kaldes – hjemmebane bestemt et rigtig godt bud.

fodboldrejse til Watford i England, bør du unde dig selv et par ekstra dages ophold, så du kan nyde byen, det sydøstlige England eller kombinere opholdet med en tur til fantastiske London.

Især den engelske pubkultur er værd at nævne i forbindelse med en hjemmekamp, hvor fans samles både før og efter kampen, og hvor stemningen efterfølgende bærer præg af kampresultatet. Særligt pubben The Oddfellows, der ligger i umiddelbar nærhed af stadion, er samlingspunkt for klubbens fans.

Hvor kan du købe Watford-billetter?

Billetter til Watford-kampe kan købes via klubben hjemmeside: www.watfordfc.com/tickets.

Når du skal købe billetter til en Watford-kamp, kan du som regel gøre det en måneds tid til halvanden inden kampstart via ovenstående billetoperatør. Du skal være opmærksom på, at der er tale om et relativt lille stadion med plads til kun 23.000 tilskuere, hvorfor det kan være en udfordring at købe billetter til en højprofileret kamp. Her kan du enten vælge at købe et medlemskab til klubben for at komme foran i køen ved billetsalget, eller du kan købe en fodboldrejse via en dansk fodboldrejseudbyder for at sikre dig billetter til en kamp, hvor det ellers kan være svært som privat at få adgang til.

Det kan være fristende at købe billetter ved privat gensalg eller via online markedsplatforme, men vær opmærksom på, at der ikke er nogen garanti, for at billetterne rent faktisk er gyldige, når du ankommer til stadion. Derfor bør du altid købe billetterne via et anerkendt dansk fodboldrejsebureau eller den lokale billetoperatør for at være sikker på at få dén oplevelse, det er, at se Watford på hjemmebane.

Billetpriser til Watford-kampe

Billetpriser til Watford-kampe afhænger af, hvor du gerne vil være placeret på stadion. Billetterne koster 30 pund for en voksenbillet til Family Stand, 36 pund for en voksenbillet til Rookery eller Lower GT, 40 pund for en voksenbillet til Sir Elton John Stand og 42 pund for en voksenbillet til Upper GT Stand. Børn, studerende og seniorer kan købe billetter til nedsat pris.

VIP-billetter til Watford

Watford FC og Vicarage Road er kendt for sin varme og hyggelige stemning. Dén mister du ikke ved at vælge VIP-billetter, men stemningen kombineres med en oplevelse ud over det sædvanlige. Med VIP-billetter til Watford får du adgang til særlige lounges, forplejning og uovertruffen service – og naturligvis nogle af de bedste pladser til at se kampen.

Hvornår starter billetsalget?

Billetsalget til Watford-kampe, uanset om der er tale om hjemmekampe eller udekampe, åbner typisk 1-1,5 måned før kampstart.

De gode billetter bliver ofte udsolgt, inden det officielle billetsalg starter. Det skyldes, at klubmedlemmer og sæsonkortholdere får adgang til billetsalget nogle dage i forvejen. Alligevel ønsker klubben, at der skal være gode muligheder for at se en hjemmekamp for fans fra andre lande, hvorfor der ved hver kamp er reserveret en mængde billetter til fans, der er bosat i andre lande.

Køb Watford-billetter gennem et rejsebureau

Er du Watford-fan, eller kan du bare godt lide engelsk fodbold? Uanset, bør du overveje den komplette løsning, når du skal på fodboldrejse til England. Ved at købe rejsen via et rejsebureau, der tilbyder fodboldrejser, sparer du besværet selv. Du er sikret, at flyafgange og transfer passer sammen tidsmæssigt, at hotellet er i orden og beliggende i umiddelbar nærhed af stadion – og vigtigst af alt, så er du sikret nogle gode kampbilletter til den Watford-kamp, som du helst vil se.

Du kan vælge at købe den komplette fodboldrejse med transport, hotel og kampbilletter inkluderet, men du kan også selv stå for flybilletten. Enten kan du booke en eksisterende pakkerejse, eller også kan du sende en forespørgsel på fodboldrejser til Watford og modtage tilbud i din indbakke på din specifikke rejse.

Typisk vil du skulle rejse fra Danmark til London og tage videre med tog, bus eller forudbestilt transfer. Netop fordi fodbolddestinationen er i så kort afstand, kan det sagtens betale sig at tage af sted for en weekend eller to overnatninger for at se kampen, men da både Watford og i særdeleshed London har så meget mere at byde på, bør du overveje at blive minimum en dag eller to mere for at opleve det kulturelle og historiske England, der byder på et væld af attraktioner, seværdigheder, lækker mad og gode shoppingmuligheder.

Billetter til Vicarage Road

På mange stadioner er det muligt at komme på guidet rundvisning, men det er ikke en umiddelbar mulighed i forbindelse med en fodboldrejse til Watford.

Til gengæld skiller stadionet sig ud ved at være det første engelske stadion, der tilbyder et såkaldt ”Sensory Room”. I Danmark ville vi kalde det et sanserum. Rummet er specialdesignet til at styrke sanserne og bruges blandt i arbejdet med børn med diagnoser som for eksempel autisme. Ideen med rummet, der er udviklet af specialister inden for feltet, er, at forældre med børn med særlige behov nu også kan tage af sted sammen som familie for at se en Watford-kamp – og at det samtidig kan blive en god oplevelse for børnene.

Sådan siger vores brugere...Super info om fodboldrejser
Altid god info om, hvilke destinationer og kampe man kan komme til. Derudover også mange spændende artikler om gode fodboldbyer.

Kristoffer Føns

Markedets bedste guide
De bedste rejser, guides, nyheder og baggrundsviden, der, tilsammen med en tydelig passion for fodbolden, kun kan få de varmeste anbefalinger herfra.

Martin Jørgensen

Fodboldrejsernes svar på Momondo
Der findes et virvar af fodboldrejse-bureauer, der udbyder de samme kampe. Det var derfor rigtig fedt med et site, hvor jeg kunne sammenligne priser.

Emil Brink