Vil du opleve live fodbold i London? Her finder du den komplette oversigt over fodboldkampe i London i 2023/2024 – find din fodboldkamp i London her.

Find og sammenlign priser på fodboldkampe i London, herunder både fodboldrejser (med fly, hotel og kampbillet), men også fodboldbilletter alene til kampe i London. Listen er altid opdateret med alle planlagte kampe, for de London-klubber, som vores partnere tilbyder rejser til, hvilket både gælder kampe i Premier League, Championship, Champions League, Europa League, FA Cup og Capital One Cup, samt finaler på Wembley.

Se også vores rejseguide: Fodboldrejser til London.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser og billetter til kampe i London

Guide til fodboldkampe i London

England er fodboldens eget hjemland og London er fodboldhovedstaden. Ingen anden storby har så mange topklubber og byder på så meget fodbold som London. Selvom London er en storby med mange indbyggere og byen breder sig over et stort område, er det relativt nemt at komme fra centrum til alle stadions, det betyder også at du kan nå flere kampe på samme dag, hvis kamptidspunkterne er forskudt.

I London finder du et stort antal fodboldklubber, de mest berømte er Arsenal FC, Chelsea FC, Tottenham Hotspur og West Ham United. Disse klubber kan du altid finde fodboldrejser til på VisitFootball.dk. Derudover er London hjemsted for klubber som Crystal Palace, Queens Park Rangers(QPR), Millwall, Fulham FC, Charlton Athletic, Brentford FC, Leyton Orient. Læs en guide til de mindre London-klubber her: Rejseguide til “de andre” fodboldklubber i London.

Især de indbyrdes kampe mellem de fire store klubber i London er store kampe, som er værd at rejse efter. Som det vigtigste lokalopgør i London, kommer man dog ikke udenom at det såkaldte North London Derby, mellem Arsenal og Tottenham, er det mest intense og hvor rivaliseringen er størst. De to klubber ligge tæt på hinanden i det nordlige London og deres respektive fans, har bestemt ikke kærlighed til over for hinanden. Kampene mellem Arsenal og Chelsea er ofte også dramatiske, især fordi begge klubber ofte er at finde i toppen af Premier League.

I London ligger et af verdens mest berømte stadions ligeledes, nemlig Wembley Stadium. Her spilles finalerne i FA Cup og Capital One Cup, samt semifinalerne i FA Cuppen. Wembley er naturligvis også hjemmebane for det engelske landshold og er placeret i det nordvestlige London. Efter sin ombygning her Wembley plads til 90.000 tilskuere, hvilket gør det til det næststørste fodboldstadion i Europa (efter Camp Nou i Barcelona).

Tager du til London på fodboldtur for at se live fodbold, bør du opleve den engelske fodboldkultur, ved at aflægge en af de lokale pubber ved stadion et besøg før og efter kampen. De fleste pubber har et klart klub-tilhørsforhold, så husk at se dig for, især hvis du støtter udeholdet. En fodboldkamp i London bør desuden suppleres med en lokal gastronomisk oplevelse, nemlig de såkaldte fish’n’chips, serveret i gårsdagens avis.

Læs også fodboldrejser til London.