Guide til fodboldkampe i Madrid: Find fodboldbilletter og fodboldrejser til kampe i Madrid i 2023/2024 med byens to fodboldklubber Real Madrid og Atletico Madrid.

I oversigten herunder finder du fodboldkampe i Madrid, hvor enten Real Madrid eller Atlético Madrid spiller på hjemmebane. De to klubber spiller på hver sin hjemmebane i Madrid og begge klubber spiller i den bedste spanske fodboldrække, La Liga. Du kan også finde fodboldrejser til kampe i Copa del Rey, Champions League eller evt. Europa League, som bliver spillet i Madrid.

Se også vores rejseguide: Fodboldrejser til Madrid.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser og billetter til kampe i Madrid

Guide til fodboldkampe i Madrid

Madrid er en fodboldgal by og med byens to store fodboldklubbers succes forstår man hvorfor. Real Madrid og Atlético Madrid er Madrids absolut største fodboldklubber og har hjemmebane på henholdsvis Santiago Bernabéu med plads til 81.000 tilskuere (Real Madrid) og Estadio Vicente Calderón med plads til 54.000 tilskuere (Atlético Madrid). Derudover spiller de to mindre klubber Rayo Vallecano og Getafe også i Madrid, og samtidig i La Liga. Madrid huser altså hele fire klubber i den bedste spanske række.

De to storklubbers indbyrdes derby, kaldes El Derbi madrileño og spilles som udgangspunkt to gange om året når de to hold tørner sammen i La Liga. Disse to kampe er nogle af de mest spændingsfylde og intense fodboldkampe i Madrid og absolute en oplevelse værd. De spanske tilskuere er meget medlevende og syngende. Især Atlético Madrids fans er kendte for at skabe en fantastisk stemning på hjemmebane.

Når Real Madrid tager imod FC Barcelona i det såkaldte El Clásico-opgør, er der tale om en af de største kampe overhovedet, ikke bare i Spanien og Madrid, men i hele verden. Kun Champions League finalen overgår El Clásico i bevågenhed og interesse fra omverdenen.

Vil du til fodboldkamp i Madrid, kan du som nævnte vælge mellem fire klubber, som har hjemmebane her. Hvoraf de to store, er virkelige giganter inden for fodboldverdenen. At opleve en fodboldkamp på en af de to klubbers hjemmebane er en drengedrøm for mange og helt sikkert en oplevelse man bør give sig selv.

Billetter til Madrid-klubbernes kampe er særdeles eftertragtede og kan være lidt svære at få fat i, altså efter hvem modstanderholdet er. Det kan derfor være en fordel at købe billetterne online, via et dansk rejsebureau, så er du sikker på at få billet før du rejser til Madrid. Du finder priser på fodboldkampe i Madrid her på siden - vælg en kamp og se priserne for både billetter og hele fodboldrejser.

Læs mere her: fodboldrejser til Madrid