Din guide til fodbold i Spanien: Find billetter og rejser til fodboldkampe i Spanien. Find fodboldrejser til alle kampe i Spanien i 2023/2024 her.

Nedenfor finder du oversigt over fodboldkampe i Spanien, som du kan købe fodboldrejser og fodboldbilletter til, gennem de rejsebureauer vi samarbejder med. Sammenlign priser og find den fodboldrejse, som passer dig. Oversigten er opdateret med kommende kampe i Spanien i både La Liga, Copa del Rey, samt evt. Champions League og Europa League.

Se også vores rejseguide: Fodboldrejser til Spanien.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser og billetter til kampe i Spanien

Guide til fodboldkampe i Spanien

Live fodbold i Spanien byder på noget af det bedste fodbold med de bedste klubber i Europa. Op gennem 1990’erne og 00’erne har spansk fodbold været i en rivende udvikling og er i dag (måske) det land i Europa med de bedste fodboldhold. Hvert år når Champions League og Europa League skal afgøres, er det nærmest selvskrevet af spanske hold er deltagere i finalerne.

Når man taler om fodboldkampe i Spanien, kommer man ikke uden om de to altoverskyggende giganter i spansk fodbold, nemlig FC Barcelona og Real Madrid. De to klubber afgøre stort set altid det spanske mesterskab mellem sig og er selvskrevet langt i Champions League. Der er samtidig tale om to af verdens største fodboldklubber, målt på fans i verden. Det måske mest efterspurgte kamp i nogen national liga er ‘El Clásico’ kampene mellem de to klubber. De to kampe er hvert år et tilløbsstykke uden sidestykke, ikke blot i Spanien, men i hele Europa.

Den eneste klub i Spanien, som virkelig kan tage kampen op mod de to giganter, er Atlético Madrid, som de har vist sig utrolig stærk også i Champions League. Derbyet mellem de to Madrid-klubber kaldes ‘El Derbi madrileño’ og sætter den fodboldgale by på den anden ende.

At tage til fodboldkamp i Spanien ofte lig med store fodboldoplevelser, men også et møde med nogle af de mest legendariske og største stadions i verden. FC Barcelonas Camp Nou, med plads til 99.000 tilskuere, skal gennem en årrække bygges endnu større, Real Madrids Santiago Bernabéu taler næsten for sig selv og Atlético Madrids berygtede hjemmebane Vicente Calderón er et stadion, alle fodboldfans bør tage forbi.

Lige efter de tre klubber, findes der i Spanien yderligere en række klubber, som også gang på gang kommer langt i de europæiske turneringer. Et udtryk for klassen i spansk fodbold. Det er især klubber som FC Sevilla, Valencia, Athletic Bilbao og Villarreal. Niveauet i La Liga er særdeles højt og selvom Premier League i England ofte betegnes som den bedste liga i verden, er La Liga mindst lige så god.

Prisen på billetter til fodboldkampe i Spanien er på et rimeligt niveau. Kun de allerstørste kampe (som ‘El Clásicio’) er helt ubetaleligt dyre og på højde med eksempelvis engelske kampe. Prisen er ikke så lav som i Tyskland, men lidt højere. Ofte kan du komme til de fleste kampe i Spanien for et sted mellem €20-60, hvilket er en ganske fornuftig pris.

Læs mere her: fodboldrejser til Spanien

Se også den officielle side for La Liga: www.laliga.es