Din guide til fodboldkampe i Tyskland – Find og sammenlign priser på fodboldrejser og fodboldbilletter til kampe i Tyskland i 2023/2024 her.

Herunder finder du oversigt med fodboldkampe i Tyskland, hvor du kan sammenligne priser på både billetter og rejser fra forskellige rejsebureauer. Listen er opdateret med kampe i 1. Bundesliga, DFB Pokal, samt evt. Champions League og Europa League, så længe kampene spilles i Tyskland.

Se også vores rejseguide: Fodboldrejser til Tyskland.

Vælg kamp og sammenlign priser på fodboldrejser og billetter til kampe i Tyskland

Guide til fodboldkampe i Tyskland

At opleve live fodboldkampe i Tyskland er en oplevelse i særklasse og har I mange år været undervurderet. Men danskerne er ved at få øjnene op for tysk fodbold, og med god grund. 1. Bundesliga har det næsthøjeste tilskuergennemsnit i verden (efter NFL) og dermed højere end både Premier League, Serie A og La Liga. Når du tager til fodbold i Tyskland er stadions næsten altid udsolgt, eller meget tæt på. Det gælder både i 1. Bundesliga, 2. Bundesliga og 3. Liga, hvor alle klubberne, har en stor fanbase og tiltrækker mange tilskuere.

At opleve fodbold på et fyldt stadion, gør bare noget ved fodboldoplevelsen, som er sjovere og mere intens end på et halvtomt stadion. I Tyskland gør klubberne også meget for at samarbejde med deres fans, for at skabe den bedst mulige stemning. Klubberne har nemlig anerkendt, at god stemning på tribunerne, er lig med en bedre fodboldoplevelse og dermed flere tilskuere i sidste ende. Derfor har alle stadions, deres egen ‘fankurve’ i Tyskland, hvor de mest dedikerede fans stå og skaber flotte tifoer og en lydkulisse, som er med til at skabe fodboldoplevelsen.

Når man taler Tyskland og fodbold, er altid nogle klubber som man ikke kan komme uden om. De to giganter i Tyskland er Bayern München og Borussia Dortmund, to klubber som ofte slås om de tyske mesterskab og når langt i de europæiske turneringer. Derudover er en lang række klubber med i næste lag af topklubber, som eksempelvis Schalke 04, Hertha Berlin, Leverkusen, Borussia Mönchengladbach, Hamburger SV og senest Wolfsburg.

Fordi Tyskland har så mange store fodboldklubber, er der på kryds og tværs af landet en masse rivalisering og derby-kampe. Et at de helt store opgør er naturligvis Bayern München mod Borussia Dortmund, hvor mesterskabet ofte afgøres. Men det største lokalderby i Tyskland er det såkaldte ‘Revierderby’ mellem Borussia Dortmund og Schalke 04. De to klubbers stadions ligger ikke mange kilometer fra hinanden i det såkaldte Ruhr-distriktet i det vestlige Tyskland, et område som er fyldt med fodboldklubber.

Blandt danskere er især to tyske byer meget populære når man taler om fodboldture og det er Hamborg og Berlin - måske især på grund af den korte afstand fra Danmark. Hertha Berlin er på vej frem i tysk fodbold og byen er i forvejen en af danskernes favoritbyer til weekendture. Hamborg huser både Hamburger SV og kultklubben St. Pauli, og byder dermed på dobbelt så mange fodboldkampe.

Læs mere her: fodboldrejser til Tyskland

Se mere på den officielle Bundesliga-side: bundesliga.com